روزنگار
روزنگار
روز سه شنبه مورخ:
۰۱ خرداد ۱۳۹۷[ه.ش]
7 رمضان 1439[ه.ق]
2018 May 22[میلادی]

پایگاه خبری تحلیلی مشهدسر - کد : 92187 مورخ:[1396-10-21 19:46:01] چاپ

طرز تهیه نودل خامه ای

به گزارش مشهدسر؛

 

پخت نودل خامه ای,نحوه پخت نودل خامه ای

پخت نودل خامه ای خوشمزه، سریع و آسان

 

نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده می شود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

 

مواد لازم برای تهیه نودل خامه ای :

 نودل یک و یک دوم پیمانه 
 خامه  100 میلی لیتر
 برگ آویشن  4 الی 5 عدد
 سس خردل  2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب داغ به مقدار لازم

 

روش تهیه نودل خامه ای :

آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نودل را در آب بریزید تا بپزد. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود. خامه را اضافه کنید. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید. نمک بیفزایید.

 

برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir



© 1394 پایگاه خبری تحلیلی مشهدسر . تمامی حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.