روزنگار
روزنگار
روز چهارشنبه مورخ:
۲۶ مهر ۱۳۹۶[ه.ش]
27 محرم 1439[ه.ق]
2017 Oct 18[میلادی]

پایگاه خبری تحلیلی مشهدسر - کد : 86578 مورخ:[1396-06-07 00:40:01] چاپ

تولید 820 تن گوشت سفید در بابلسر

820 تن گوشت سفید طی سه ماه اخیر در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.

 تولید 820 تن گوشت سفید در بابلسر

به گزارش مشهدسر؛ 820 تن گوشت سفید به ارزش بیش از  53 میلیارد ریال طی سه ماه گذشته در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.


حسن رزاقی مدیر جهاد کشاورزی بابلسر طی گفت‌وگویی با بیان اینکه از خردادماه امسال تاکنون بیش از 455 هزار قطعه جوجه‎ریزی در سالن‎های مرغداری‌ شهرستان بابلسر پرورش داده شد، اظهار کرد: این تعداد جوجه‎ریزی، در 21 واحد مرغداری این شهرستان انجام شد.


وی با اشاره به ظرفیت تولید 2 میلیون و 225 هزار قطعه مرغ گوشتی در 119 واحد مرغداری بابلسر، افزود: 16 واحد مرغداری مرغ مادر با ظرفیت 49 هزار و 900 قطعه، دو واحد مرغداری مرغ تخمگذار با ظرفیت 75 هزار قطعه و یک کارخانه جوجه کشی با 22 دستگاه در حال حاضر در بابلسر فعال هستند.


رزاقی در پایان گفت: واحدهای مرغداری بابلسر در تولید جوجه یک روزه رتبه سوم مازندران را دارا هستند.

© 1394 پایگاه خبری تحلیلی مشهدسر . تمامی حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.